| Autor |
Správa
|
| Dark archer |
Zaslal: 8. november 2008, 18:26 Predmet: 08.11.2008 - Nové fórum je tu |
|
|
Administrátor

Založený: 12 august 2007 Príspevky: 1415 Bydlisko: Michalovce (okr.)
|
Tak je to tu. Je 8. novembra 2008, 18:04 a čo som sľúbil, tak to aj úspešne ukončujem. Pre naše Total War fórum sa začína písať nová éra. Zmenilo sa tu toho veľa, kto na starom fóre nezaregistroval čo sa dnes malo udiať, možno naše fórum ani nespozná . Takže pekne po poriadku.
1, Nový design
Určite najviditeľnejšia zmena. Zo starého, tmavého designu malého formátu som sa rozhodol prejsť na tento. Rýchlosti internetu sa neustále zvyšujú, verím že vám trošku väčši objem dát nespôsobí problémy. Okrem iného som kdesi počul, že biela farba je šetrnejšia k monitoru .
2, Nová adresa
Ak máte naše fórum v záložkách, či (v prípade Opery) v speed diale, nezabudnite si zmeniť adresu. Z pôvodnej twforum.php5.sk sa zmenila na totalwar.gamewizard.sk/forum. Čo sa za doménou skrýva sa dozviete v najbližších dňoch.
3, Nový systém hodností
Mierne upravený bol tiež systém hodností. Z viac-menej vymyslených som sa pokúsil prejsť na hodnosti skutočné, z doby Francúzska v 19. storočí (v podstate sú také isté ako dnes). Okrem toho vám chcem všetkým oznámiť, že vznikla nová kategória Čestný člen, do ktorej sa dostanú ľudia, ktorí fóru významne pomohli. Bolo by odomňa veľmi sebecké, keby som ju nezaplnil už teraz. Celkovo sa nová skupina rozrástla o 6 členov. Ide o ľudí, ktorí stáli pri úplnom zrode fóra (fenix a teodorich) a ľudí, ktorí sa pripojili trochu neskôr, ale svojou aktivitou taktiež významne prispeli k vzostupu fóra (Filip IV. Pekný, Wipera a Crusader. Do tejto skupiny som sa rozhodol preradiť aj bývalého moderátora Jannyho, ktorý sa na fóre už dlhší čas neukázal, ale preukázateľne zanechal na fóre kus dobrej roboty .
Toto boli tie najväčšie zmeny, ďalšie popíšem v bodoch.
- zrušený systém virtuálnych zlatiek
- zrušený chat na spodku fóra
- pridaná možnosť uploadu avatarov (naopak bola zrušená možnosť pridávania avatarov na vzdialených serverov, kvôli čomu museli byť všetky avatary odstránené)
- upravené, presunuté a vytvorené nové kategórie
- nové smajlíky
- možnosť upraviť svoj príspevok max. 5 minút po odoslaní
- systém rýchlej citácie
- indikátor stavu na fóre (online / offline)
- pridaná možnosť uviesť dôvod zmeny príspevku
Zmien je ešte viac, vypísal som len tie viditeľné. Kvôli prechodu na nový, rýchly server je odteraz jediný spôsob používania avataru upload z počítača na tento server a tak bola možnosť odkazovať naňho odkazom odstránená. Preto tu svojich starých avatarov nenájdete. Avatarov môže uploadovať do max. rozmerov 140x180 px a veľkosti 50kiB, čo je myslím nadpriemer a malo by to stačiť každému.
Ak chcete použiť svoj starý avatar, ale nemáte k nemu prístup tak mi napíšte, pokúsim sa ho nájsť na starom fóre.
Všetky zmeny môžte prediskutovať v osobitnom topicu v Kategórii Fórum, ktoré bolo vytvorené práve na to. Takisto vás chcem poprosiť o nahlásenie každej chyby, či už grafickej, alebo systémovej.
Verím, že sa vám nové fórum páči a že ho budete navštevovať i naďalej . _________________ Vivere militare est.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
| richi |
Zaslal: 30. júl 2010, 20:59 Predmet: Nový web! |
|
|
Tirones

Založený: 16 júl 2010 Príspevky: 13 Bydlisko: Prešovský kraj, Slovakia
|
|
| Návrat hore |
|
 |
| Dark archer |
Zaslal: 31. júl 2010, 10:09 Predmet: |
|
|
Administrátor

Založený: 12 august 2007 Príspevky: 1415 Bydlisko: Michalovce (okr.)
|
Odporúčam preštudovať pravidlá. Nabudúce bude ban. _________________ Vivere militare est.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
| richi |
Zaslal: 31. júl 2010, 10:16 Predmet: ... |
|
|
Tirones

|
| Sorry ale čo som urobil zle?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
| fenix |
Zaslal: 31. júl 2010, 11:34 Predmet: |
|
|
Čestný člen

Založený: 17 august 2007 Príspevky: 910 Bydlisko: Slovensko
|
Robil si reklamu na konkurecnu stranku bez opitania sa.... _________________
|
|
| Návrat hore |
|
 |
| richi |
Zaslal: 31. júl 2010, 17:17 Predmet: Sorry |
|
|
Tirones

|
Ou tak to sorry... ja som si myslel že to nie je take prisne a že ste tu taka veľka rodina . A dala by sa urobiť neaka spolupraca?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
| Reklama |
|
 |
|
|
|